Viser alle 2 resultater

Det hele startede med en regnfrakke, eller rettere manglen på samme.
Danefæ blev en realitet, da 4 barndomsvenner blev trætte af cykelturen på arbejde uden en god teknisk, men også smuk regnfrakke.
Danefæs mission var fra starten klar; de ville lave kvalitetsprodukter, hylde den skandinaviske designhistorie og sætte farver på gadebilledet .De ville ”MAKE PRACTICAL BEAUTIFUL”, og de ville omfavne det lunefulde nordiske vejr med farvestrålende og praktiske designs.
Siden da har kollektionerne vokset sig større og større, men de har stadig samme mission.
Deres overtøj er udarbejdet efter skitøjs-principper med højteknologiske membran-systemer og tapede sømme, der holder vind og regn ude, men lader din krop ånde.
Parallelt dermed er deres overtøj designet til et liv i by, på land, i skoven eller på stranden efter vores principper om enkelhed, klædelighed, bevægelighed og farveglæde.
De går op i produktion og forbrug med omtanke. De tror på bæredygtighed gennem et opgør med ”brug og smid væk”-kulturen. Danefæs overtøj kan bruges nu og om 10 år.
De arbejder med producenter, der alle er BSCI-certificerede og derudover enten Oeko-tex, Svanemærke- eller GOTS certificerede. Deres farverige og holdbare produkter følger, ud over gældende europæisk og dansk lovgivning, et helt specielt Danefæ regelsæt for brug af kemi, sikring af slidstyrke og garanti for skønhed også efter mange års brug.
Deres vind- og vandtætte overtøj er designet og fremstillet uden fluorcarboner.
Alt vejr er fint vejr, når du har Danefæ på!

2